Hoe werkt het inschrijven?

Wilt u zich inschrijven voor één van onze cursuspakketten Rekenen in de zorg, maar weet u niet hoe u zich moet inschrijven? Hier vindt u een korte beschrijving hoe u zich snel via ons simpele inschrijfformulier online kunt inschrijven.

 

Stap 1:

Kies de cursuscategorie, het type en de maand, waarin u examen wilt doen. Nadat u op Zoeken heeft geklikt verschijnen de beschikbare examens. Selecteer er één en klik op Doorgaan.

 

Stap 2:

Vul de gegevens in van de contactpersoon en organisatie. Eventueel is het mogelijk om een ander factuuradres door te geven. Geef tenslotte aan hoeveel cursisten u wilt aanmelden en klik op Doorgaan.

 

Stap 3:

Vul alle benodigde cursist informatie in. Als u alleen uzelf wilt inschrijven betreft dat minder informatie dan als u vier cursisten wilt inschrijven. Als u meerdere cursisten wilt inschrijven voor verschillende examendata en locaties dan is dat per cursist aan te passen. Als u alle informatie heeft doorgegeven klikt u op Doorgaan.

 

Stap 4:

Controleer alle informatie die u heeft ingevuld. Mocht er iets niet kloppen dan kunt u door op één van de voorgaande stappen te klikken de informatie alsnog wijzigen. Nadat u akkoord bent gegaan met de Algemene voorwaarden klikt u op Bevestigen om naar de betaalsectie te gaan.

 

Stap 5:

Geeft u een overzicht van de door u bestelde cursussen en/of examens. Als u in het bezit bent van een kortingscode dan kunt u deze hier invullen en op Toevoegen klikken. De korting wordt dan automatisch meegenomen in het overzicht. Als alles klopt kiest u de gewenste betalingsmethode en klikt u op Doorgaan.

 

Uw inschrijving is compleet en onze Customer Support gaat de informatie verwerken!

 

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan

 

U doorloopt vervolgens bovenstaande 5 stappen om uw inschrijving compleet te maken.

Direct inschrijven

Meer dan 5 kandidaten?

Klik dan hier

 

        

 

 

 

 

Bekijk de brochure

Informatie aanvragen

Bekijk de demo

Bel mij terug

 

 

Respect Zorggroep Scheveningen Woonzorgcentra Haaglanden Vitalis