Over Rekenenindezorgdirect

Het merk Rekenenindezorgdirect werd geïntroduceerd in 2013 door PlusPort B.V. Wij ontwikkelen en distribueren leermateriaal voor bedrijven. Zo maken wij zowel nationale als internationale bedrijven veiliger. Dankzij onze jarenlange ervaring met contentontwikkeling en onze expertise op het gebied van ICT zijn wij uw ideale partner in leren via internet.


In tegenstelling tot de meeste conventionele aanbieders van veiligheidstrainingen zoekt PlusPort altijd naar innovatieve mogelijkheden om uw medewerkers sneller, beter en goedkoper op te leiden en te certificeren. Wij weten als geen ander hoe hoog de kosten kunnen oplopen als gevolg van het opleiden van uw medewerkers.


De afgelopen jaren is leren via internet, ook wel e-learning genoemd, een steeds breder geaccepteerde leermethode geworden. Juist voor veiligheidscertificering is e-learning de ideale manier om veel medewerkers tegen relatief lage kosten te kunnen voorzien van een certificaat. Vele klanten gingen u al voor, zoals de BAM Groep, Mammoet en Dura Vermeer. Maar ook veel ZZP'ers en MKB bedrijven vinden PlusPort als ideale partner voor veiligheidscertificering.


Om onze klanten nog beter te bereiken en informeren, hebben we inmiddels een tiental verschillende labels opgebouwd. Deze labels hebben allen een zeer specifieke focus op een bepaald type certificaat. Zo hebben we volgens dezelfde methode bijvoorbeeld ook Heftruck, BHV en NEN 3140 cursussen beschikbaar. Hier vindt u een overzicht van onze labels. 

 

 

vca haccp
bhv nen 3140
heftruck cursus atex
veilig werken aan de weg adr cursus
aed cursus veilig werken langs het spoor cursus
Sociale hygiëne BLVA
MS Office Big
Big  


Contactgegevens:

PlusPort B.V.
Gevers Deynootweg 61
2586 BJ Den Haag
070 - 322 90 90 
www.plusport.com
customersupport@plusport.com
KVK: 27173407
BTW: NL812855188B01

Direct inschrijven

Meer dan 5 kandidaten?

Klik dan hier

 

        

 

 

 

 

Bekijk de brochure

Informatie aanvragen

Bekijk de demo

Bel mij terug

 

 

Respect Zorggroep Scheveningen Woonzorgcentra Haaglanden Vitalis