Betaalmethoden

U kunt bij Rekenenindezorgdirect op verschillende manieren betalen: via online bankieren of achteraf via factuur.

 

Online betalen

Het is tegenwoordig snel, gemakkelijk en veilig om gebruik te maken van online bankieren. Op die manier kunt u eenvoudig aankopen doen op het internet. Ook de cursussen en examens die u boekt bij Rekenenindezorgdirect kunnen door middel van online bankieren worden afgerekend. Dat kan op twee manieren: via iDeal of via PayPal.


iDeal

iDeal is een online betaalsysteem dat wordt ondersteund door de meeste grote Nederlandse banken, zoals ABN AMRO, Rabobank en ING. U kunt afrekenen in de vertrouwde online bankieren omgeving van uw eigen bank. U hoeft dus geen aparte account aan te maken, bestanden te downloaden of zich ergens te registreren. iDeal is snel, gemakkelijk en uiterst betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over iDeal.


PayPal

PayPal is een online betaalsysteem dat internationaal veel wordt gebruikt. U kunt betalen met uw creditcard, zonder uw creditcardnummer of financiele informatie door te geven, of vanaf een aparte PayPal-rekening. Anders dan iDeal dient u hiervoor wel een account aan te maken. Via PayPal kunt u echter wel vaker ook bij webwinkels buiten Nederland bestellingen betalen. Klik hier voor meer informatie over PayPal.

 

Achteraf betalen

Het is bij Rekenenindezorgdirect ook mogelijk om achteraf te betalen. U kunt dit aangeven in het inschrijfformulier. Wij versturen u dan een factuur en u kunt het openstaande bedrag dan overmaken.
Als u een examen boekt binnen een termijn van 2 weken dient u echter wel via online bankieren te betalen. Die heeft te maken met kosten die wij ook moeten afdragen.

 

Vragen?

Heeft u vragen met betrekking tot deze betaalmethoden dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze vriendelijke Customer Support via telefoonnummer 070 3229090.

Direct inschrijven

Meer dan 5 kandidaten?

Klik dan hier

 

        

 

 

 

 

Bekijk de brochure

Informatie aanvragen

Bekijk de demo

Bel mij terug

 

 

Respect Zorggroep Scheveningen Woonzorgcentra Haaglanden Vitalis